Online marketing

Meer zichtbaarheid, meer bezoekers, meer resultaat
Val op en bereik jouw doelgroep met een strategisch online marketingplan. Neem contact met ons op voor je vragen over bijvoorbeeld SEO, SEA en social media. We helpen jouw onderneming graag naar een hoger niveau.

Online marketing zorgt voor aandacht onder jouw doelgroep

Online marketing kan een grote rol spelen in het succes van jouw onderneming. Zaken als zoekmachine optimalisatie- en adverteren, social media, conversie optimalisatie, e-mail marketing en meer, bieden een mogelijkheid om jouw klanten op een positieve manier te bereiken, te overtuigen en te binden.

Klanten komen niet zomaar naar je toe, jij moet er wat voor doen. Online marketing is investeren. Dat moet je durven, maar gelukkig kan je dit op kleine schaal initiëren. Meten is weten. Wij helpen je om online marketing slim en effectief in te zetten, zodat jij daar de vruchten van plukt.

Waarmee kunnen we jou helpen?

SEO

Een goed SEO beleid helpt met het aantrekken van niet-betaalde bezoekers. Wij onderzoeken wat er moet gebeuren om jouw website hoog in de zoekresultaten te laten scoren.

SEA

Met SEA scoor je direct in Google via betaalde advertenties. Wij helpen met het opzetten van goede campagnes, het beheer en de optimalisatie van jouw SEA campagnes.

Display

De aandacht trekken van jouw potentiële klanten middels tekst- beeld- en/of video. Display is zeer geschikt voor retargeting en om top of mind te blijven bij jouw potentiële klanten.

Conversie

Meten is weten! Door onderzoek en testen zorgen wij ervoor dat jouw conversie geoptimaliseerd wordt. Aan de hand van harde data krijg jij het beste advies om meer conversies te realiseren.

E-mail marketing

E-mailmarketing is een bekende en effectieve manier om de relatie met jouw klant te versterken, oude klanten opnieuw te activeren en om jouw potentiële klanten tot actie aan te zetten. 

Data analyse

Om jouw klanten beter te begrijpen richten wij de Google Analytics in voor jouw website. Aan de hand van harde data weet jij precies hoe bezoekers jouw website vinden en gebruiken.


Tarieven voor onze marketeers

 • 5 dagen per week

  €47,50 per uur

 • 4 dagen per week

  €50,- per uur

 • 3 dagen per week

  €52,50 per uur

 • 2 dagen per week

  €55,- per uur

 • 1 dagen per week

  €57,50 per uur

De marketeers die wij aanbieden hebben ervaring bij grote organisaties zoals Omnicom, Mcdonalds, Cisco Systems, maar ook bij kleinere organisaties hebben zij reeds hun waarde bewezen. Zij worden hierbij ondersteund en aangeboden door een zeer ervaren marketingbureau met meer dan 20 jaar ervaring. Hierdoor kunnen zowel grote, complexe marketingvraagstukken als het uitvoeren van kleinere campagnes uitgevoerd worden.

Stuur ons vrijblijvend een bericht

Iedere onderneming heeft zijn eigen inzet nodig.
Wij gaan graag met je in gesprek. Jouw verhaal is ons startpunt en samen bepalen we de beste manier om verder te gaan.

Design Fellows
 • DesignFellows.nl
 • Amsteloord 20 - 3448BB Woerden
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • +31614896488
Over ons

Design Fellows richt zich voornamelijk op het bouwen van websites en online marketing. Onze werkwijze kenmerkt zich door de persoonlijke en open benadering, gericht op persoon en onderneming. Wij dagen de klant graag uit om kritisch na te denken en met ons een groeiende mate van synergie te creëren. Zodoende ervaren we als partners een goede samenwerking. We creëren samen een goede basis om op verder te bouwen!