Online marketing

Val op en bereik jouw doelgroep met een strategisch online marketingplan. Neem contact met ons op voor je vragen over bijvoorbeeld SEO, SEA en social media. We helpen jouw onderneming graag naar een hoger niveau..

Online marketing zorgt voor aandacht onder jouw doelgroep

Online marketing kan een grote rol spelen in het succes van jouw onderneming. Zaken als zoekmachine optimalisatie, social media inzetten, e-mailmarketing en conversie opimalisatie, bieden een mogelijkheid om de juiste mensen te bereiken en te converteren als klant.

Klanten komen niet zomaar naar je toe. Je moet er vaak iets voor doen. Online marketing is dus investeren en dat moet je willen en durven. Gelukkig kan je dit op kleine schaal initiëren, zodat je niet gelijk grote bedragen hoeft te spenderen. Wij helpen je om online marketing effectief in te zetten, zodat je investering niet verloren gaat en jij er de vruchten van plukt.

SEO

Een goed SEO beleid helpt met het aantrekken van niet-betaalde bezoekers. Wij onderzoeken wat er moet gebeuren om jouw website hoog in de zoekresultaten te laten scoren.

SEA

Met SEA scoor je direct in Google via betaalde advertenties. Wij helpen met het opzetten van goede campagnes, het beheer en de optimalisatie van jouw SEA campagnes.

Display

De aandacht trekken van jouw potentiële klanten middels tekst- beeld- en/of video. Display is zeer geschikt voor retargeting en om top of mind te blijven bij jouw potentiële klanten.

Conversie

Meten is weten! Door onderzoek en testen zorgen wij ervoor dat jouw conversie geoptimaliseerd wordt. Aan de hand van harde data krijg jij het beste advies om meer conversies te realiseren.

E-mail marketing

E-mailmarketing is een bekende en effectieve manier om de relatie met jouw klant te versterken, oude klanten opnieuw te activeren en om jouw potentiële klanten tot actie aan te zetten.

Data analyse

Om jouw klanten beter te begrijpen richten wij de Google Analytics in voor jouw website. Aan de hand van harde data weet jij precies hoe bezoekers jouw website vinden en gebruiken.

Heb jij behoefte aan goede online marketing?

Stuur ons vrijblijvend een bericht!

Iedere onderneming heeft een unieke aanpak nodig. We gaan graag met je in gesprek. Jouw verhaal wordt ons startpunt en samen bepalen we de meest effectieve manier om verder te gaan.

Design fellows

Designfellows.nl
Trasmolenlaan 12
3447GZ Woerden
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0031 6 14896488

Over ons

Design fellows bouwt samen en voor jou de professionele website die jouw onderneming nodig heeft. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken samenwerking. We maken gebruik van jouw kennis van de markt en onze kennis van design en techniek. Neem vrijblijvend contact met ons op!