Online marketing

Meer zichtbaarheid, meer bezoekers, meer resultaat
Val op en bereik jouw doelgroep met een strategisch online marketingplan. Neem contact met ons op voor je vragen over bijvoorbeeld SEO, SEA en social media. We helpen jouw onderneming graag naar een hoger niveau.

Online marketing bij Design Fellows

Meer zichtbaarheid, meer bezoekers, meer resultaat
Val op en bereik jouw doelgroep met een strategisch online marketing plan. Neem contact met ons op voor een gratis eerste scan!

Waarom kiezen voor online marketing van Design Fellows

Gratis scan

Voordat we starten maken we een scan van de huidige online vindbaarheid van uw website. De scan biedt een startpunt voor alle mogelijke verbeteringen van jouw online zichtbaarheid. Vraag deze scan gratis aan!

Goed gesprek

Wat is jouw verhaal? We horen graag waarmee wij echt een verschil kunnen maken voor jouw onderneming. Samen realiseren wij een goede online marketingstrategie dat past bij jouw onderneming, budget en wensen.

Search Engine Optimization

Op basis van onze gratis scan bieden wij een document aan met kansen om de vindbaarheid van jouw website in Google te vergroten. Een goed SEO beleid leidt tot meer 'organisch' zoekverkeer naar jouw website.

Search Engine Advertising

Google Ads is tegenwoordig de term die gebruikt wordt om via betaalde advertenties zichtbaar te worden in de zoekmachines. Onze ervaren SEA-specialist zorgt voor optimaal resultaat tegen de laagste kosten.

Social media

Hoe bereik je jouw doelgroep het beste via social media. Hoe bouw je bereik op en hoe speel je in op de spelende behoeften van je publiek. We kijken naar betaalde en niet betaalde berichten om jouw online presence te vergroten.

Analyse & rapportage

Online marketing wordt pas echt effectief door de resultaten goed te analyseren.Op basis van analyses bieden we voorstellen om bij te sturen waar nodig en geven we een beeld van de gecreëerde situatie.

Wil jij een goede online strategie voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op om te bespreken waar jouw kansen en krachten liggen. Iedere onderneming heeft zijn eigen inzet nodig. We gaan graag met je in gesprek om jouw doelgroep te vinden en te bereiken. We bepalen aan de hand van wie jij bent, wie jij wilt bereiken en de mogelijkheden die jij hebt, wat de beste manier van online marketing is voor jouw bedrijf.

Design Fellows

  • DesignFellows.nl
  • Amsteloord 20 - 3448BB Woerden
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31614896488

Over ons

Design Fellows richt zich voornamelijk op het bouwen van websites en online marketing. Onze werkwijze kenmerkt zich door de persoonlijke en open benadering, gericht op persoon en onderneming. Wij dagen de klant graag uit om kritisch na te denken en met ons een groeiende mate van synergie te creëren. Zodoende ervaren we als partners een goede samenwerking. We creëren samen een goede basis om op verder te bouwen!