responsive webdesign

Webdesign

  • Professioneel webdesign
  • Geschikt voor alle schermen
  • Inclusief hosting & e-mail
  • Inclusief updates & onderhoud
  • Keuze uit betaalbare en flexibele pakketten

Een website ontwikkelen

Bij het maken van een website komen er verschillende aspecten om de hoek kijken. En dan hebben we het niet alleen over techniek. De ondernemer die zijn gedachten en wensen helder moet hebben. Schrijven van aantrekkelijke content. Waar plaats ik mijn informatie, welke beelden gebruik ik en heeft de schermgrootte nog invloed? Moet ik investeren in de vindbaarheid van mijn website? Hoe doe ik dat en hoe belangrijk is SEO op dit moment? En zo zijn er nog legio aspecten die invloed hebben op het maken van een goede website.

Tijdens de ontwikkeling van de website nemen we deze aspecten altijd mee in het design en overleggen we samen met jou welke stappen we gaan maken.


Jolandascherpenzeel.nl & Noviabegeleiding.nl
Ik vond de samenwerking met Don prettig en inspirerend. Hij weet precies de juiste vragen te stellen om je eigen gedachten te scherpen en helder te krijgen. Zijn visie op marketing stemt hij naadloos af op mijn werkzaamheden in de zorg. Hij kijkt goed wat past bij mij als ondernemer, als persoon en bij het werkveld waar ik in functioneer. Wijzigingen werden snel doorgevoerd, hij was punctueel en altijd bereid om zijn eigen prestatie kritisch te beoordelen. De combinatie tussen coaching, marketing, design en website bouwen werkte voor mij erg prettig.
Jolanda Scherpenzeel

Zelf jouw website samenstellen

Je maakt een keuze uit twee pakketten. We gaan standaard uit van een basis hostingpakket. Indien jouw website een groter hostingpakket nodig heeft, dan kunnen we dit op elk moment, in overleg, upgraden.

Elk pakket gaat van een aantal standaard opties en mogelijkheden uit. Deze functionaliteiten zijn voor elke website van belang. Omdat er talloze extra functionaliteiten mogelijk zijn, is het niet haalbaar om daar kant-en-klare pakketten voor op te stellen. Extra functionaliteiten kunnen invloed hebben op de totaalprijs.

Standaard inbegrepen in de pakketten zijn hosting, SSL, e-mailadres, de basis extensies en onderhoud. Daarnaast denken wij graag mee om jouw website effectief in te zetten.

Hoe kan Design Fellows het beste van dienst zijn?

Standaard pakket

Vanaf €629,-

Hosting
Het basispakket gaat uit van een basis hostingpakket. De snelheid en betrouwbaarheid van de server is goed, dus niets om je zorgen over te maken.

Design
Het Yootheme Pro framework vormt de basis voor jouw website. Op basis van jouw designwensen kiezen we een template dat het meest in de buurt komt en we werken vanuit daar verder. We starten met voorgebouwde elementen van een template, maar kijken daarna specifiek naar jouw onderneming en hoe de website daaraan moet voldoen. Dat scheelt een hoop tijd.

Online vindbaarheid
Het basispakket biedt een aantal basiselementen aan om de vindbaarheid van jouw website te optimaliseren.

Uitgebreid pakket

Vanaf €759,-

Hosting
Ook bij het standaardpakket gaan wij uit van een basis hostingpakket. En net als bij het basispakket, is de server betrouwbaar en snel.

Design
Het Yootheme Pro framework vormt de basis voor jouw website. Op basis van jouw designwensen kiezen we een template dat het meest in de buurt komt en we werken vanuit daar verder. We starten met voorgebouwde elementen van een template, maar kijken daarna specifiek naar jouw onderneming en hoe de website daaraan moet voldoen. Dat scheelt een hoop tijd.

Online vindbaarheid
Het standaardpakket biedt meer geavanceerde, technische elementen aan om de vindbaarheid van jouw website te optimaliseren.

Design Fellows
  • DesignFellows.nl
  • Amsteloord 20 - 3448BB Woerden
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31614896488
Over ons

Design Fellows richt zich voornamelijk op het bouwen van websites en online marketing. Onze werkwijze kenmerkt zich door de persoonlijke en open benadering, gericht op persoon en onderneming. Wij dagen de klant graag uit om kritisch na te denken en met ons een groeiende mate van synergie te creëren. Zodoende ervaren we als partners een goede samenwerking. We creëren samen een goede basis om op verder te bouwen!